sevenspikes.themes.common.filters
Menu sluiten

Winterhalter PT serie

De efficiënte doorschuifvaatwasmachine
Bel voor prijsopgave

HOGE SNELHEID
Vaatwassen met de PT betekent tijd besparen: kap omhoog, korf eruit, nieuwe korf erin, kap omlaag. En terwijl de machine zijn werk doet, kan de schone vaat al worden opgeruimd en de volgende korf gevuld worden.

PERFECTE WASRESULTATEN
De PT-serie zit vol met technische innovaties: de combinatie van vele doordachte details maakt dit vaatwassysteem buitengewoon krachtig, en zorgt voor een perfect schoon en hygiënisch wasresultaat.

GEBRUIKSVRIENDELIJK
Touchscreen met begrijpelijke pictogrammen. Startknop voor eenknopsbediening. Geprogrammeerd zelfreinigingsprogramma.
Ook dat onderscheidt de PT-serie: een aangenaam eenvoudige en intuïtieve bediening.

MAATWERKOPLOSSING
Perfect afgestemd op de ruimte op uw locatie en uw vaatwerk: de PT is leverbaar in de maten M, L en XL. Bovendien kunt u kiezen uit vier verschillende typen: een glazenwasmachine, vaat- wasmachine, bistrovaatwasmachine of bestekwasmachine. Met tot drie standaardprogramma's en aanvullende individuele instellingen.

ZUINIG EN VOORDELIG
Intelligente benutting van energie. Lager waterverbruik. Perfecte wasresultaten. Het wassysteem van de PT bewijst dat de combinatie van de hoogste eisen aan het wasresultaat en een maximale kosteneffectiviteit mogelijk is.

VARIABELE WATERDRUKAANPASSING
Elke PT is standaard voorzien van een variabele wasdrukregeling: de »VarioPower«-functie past de waterdruk in de machine exact aan het vaatwerk en de vervuilingsgraad aan. Kwetsbare glazen en breekbare schaaltjes worden gewassen met een lagere waterdruk en robuust servies met een hogere. Zo worden vervuilingen betrouwbaar losgemaakt en het vaatwerk ontzien.

FULL-FLOWFILTRATIE
Hoe schoner het waswater, hoe beter het wasresultaat. Daarom hebben we de PT voorzien van full-flowfiltratie. Eerste komt het gebruikte water via de tankafdekking in de zeefcilinder. Dan worden eerst de grove en daarna de fijne vuildeeltjes verwijderd. Vervolgens filtert de Mediamat de fijnste deeltjes, zoals koffiedik, uit het water. Tenslotte beschermt de pompinlaatzeef de waspomp tegen mechanische beschadigingen. Zo blijft het waswater voortdurend schoon.

WARMTETERUGWINNING UIT AFVOERWATER
Standaard bij de PT-serie is ook de »EnergyLight«-functie met warmteterugwinning uit het afvoerwater: de warmtewisselaar gebruikt de energie van het afvoerwater om het koude toevoerwater voor te verwarmen. Het voordeel: bronnen worden gespaard en de energiekosten per wasbeurt worden tot wel 10% lager.

UITRUSTINGSOPTIES / MOGELIJKHEDEN
 - Warmteterugwinning uit afzuiglucht 
 - Warmtepomp (in de maten M en L)
 - Aangedreven naspoelsysteem


Heeft u interesse in dit type machine en wilt u meer informatie of een brochure ontvangen?
Bel gerust naar 06-29036745 of mail naar aleservicebedrijf@gmail.com.


Uiteraard wordt uw aankoop deskundig in bedrijf gesteld door Ale's Servicebedrijf B.V.