sevenspikes.themes.common.filters
Menu sluiten

Winterhalter PT 500

De solide doorschuifvaatwasmachine
Bel voor prijsopgave

HOGE SNELHEID
Korte opwarmtijden en korte wascycli: de PT-500 is afgestemd op snelheid. Kap omhoog, korf eruit, nieuwe korf erin, kap omlaag. Dat garandeert ook in piektijden een probleemloos gebruik van de vaatwasmachine.

EENVOUDIGE BEDIENING
Intuïtief display. Starttoets voor éénknopsbediening. Ergonomisch gevormde grepen. De PT-500 laat zien dat de bediening van een professionele vaatwasmachine zijn heel eenvoudig kan zijn.

ZUINIG EN VOORDELIG
Gunstig in aanschaf, zuinig in gebruik: de PT-500 combineert de kwaliteit van Winterhalter met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

WASVELD
De kern van de PT-500: binnenin de machine zorgen elliptische wasvelden boven en beneden voor uitstekende wasresultaten. De wasvelden zijn het resultaat van een jarenlange ontwikkeling en zorgen door de vorm en de speciale geometrie van de sproeiers voor maximale oppervlaktedekking en waskracht.

VIERVOUDIG FILTRATIESYSTEEM
Hoe schoner het waswater, des te beter het wasresultaat. Om deze reden is de PT-500 uitgerust met een viervoudig filtratiesysteem. Etensresten en verontreinigingen worden via de vlakzeef met uitneembare zeefkorf opgevangen. Daarnaast verwijdert de beproefde Mediamat door centrifugaalkracht de fijnste verontreinigingen, zoals koffiedik. Zo blijft het waswater voortdurend schoon. De pompinlaatzeef beschermt de pomp tegen mechanische beschadigingen.

HYGIËNISCH INTERIEUR
Achter de PT-500 zit een doordacht concept voor perfecte hygiëne en eenvoudige reiniging. Het interieur van de machine is glad en heeft geen voegen. Er is een speciale hygiënische korfgeleiding. De tank is diepgetrokken en heeft een hygiënisch tankelement. Dat betekent: het interieur heeft geen hoekjes waarin vuil zich kan ophopen en zich afzettingen kunnen vormen. In combinatie met het geïntegreerde zelfreinigingsprogramma worden de reinigingswerkzaamheden voor uw personeel daarmee tot een minimum beperkt. Een goede oplossing

WASPROGRAMMA’S
De PT-500 maakt het wassen zo eenvoudig mogelijk met drie verschillende wasprogramma’s. Eén voor normale en één voor sterke verontreinigingen alsmede een kort programma, speciaal voor piektijden. Hierbij worden steeds alle relevante wasparameters optimaal aangepast aan de eisen.

UITRUSTINGSOPTIES / MOGELIJKHEDEN
 - Verzwaarde boilerverwarming
 - Dubbelkorfsysteem

Heeft u interesse in dit type machine en wilt u meer informatie of een brochure ontvangen?
Bel gerust naar 06-29036745 of mail naar aleservicebedrijf@gmail.com.


Uiteraard wordt uw aankoop deskundig in bedrijf gesteld door Ale's Servicebedrijf B.V.