sevenspikes.themes.common.filters
Menu sluiten

Winterhalter UC serie

De perfecte voorlader vaatwasmachine
Bel voor prijsopgave

EEN MACHINE VOOR ALLES
Glazen. Serviesgoed. Bestek. Platen en bladen. Bakkers- en slagerskratten. Veel of weinig ruimte. Met waterontharding of zonder.
De UC-serie is gebaseerd op een eenvoudig idee: alles volgens uw wensen en behoeften. Een machine voor alles.
Maar wel zo samen te stellen, dat er uiteindelijk een individuele oplossing ontstaat. De door u gewenste machine. 

VOOR VEEL OF WEINIG RUIMTE
De UC-serie is verkrijgbaar in vier verschillende afmetingen: S, M, L en XL. Zo kiest u altijd het juiste machineformaat, precies passend bij uw ruimte en vaatwerk. En ongeacht het gekozen formaat: voor iedere toepassing is er uiteraard een geschikte korf.

PERFECTE REINHEID EN HYGIËNE
Stralend schoon. Hygiënisch zuiver. Vlekkeloos resultaat.
De UC staat garant voor jarenlange perfecte wasresultaten. Voor de hoogste eisen aan reinheid en hygiëne. En de hoogste eisen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

BEDIENINGSGEMAK
Een intelligent touchdisplay met programmakeuze, voortgangsaanduiding en korte, verklarende video’s. Ergonomisch deurgreep.
En bijzonder eenvoudig schoon te maken, omdat de beide wasvelden met een druk op de knop met één hand uit de machine kunnen worden genomen. Helemaal zonder gereedschap. De bediening van de UC is eenvoudig en intuïtief. Precies zoals u het wilt.

MAATWERKOPLOSSING
Voor u gemaakt: afhankelijk van het gebruik heeft u een UC voor glazen-, serviesgoed-, bestek- of als bistrovaatwasmachine.
Iedere machine heeft maximaal drie standaardprogramma’s, waarmee het wassen eenvoudig en snel kan worden aangepast aan de vorm, het formaat en de mate van vervuiling van het betreffende vaatwerk

ZUINIG EN VOORDELIG
De UC-serie is zuinig in gebruik en voordelig in werking: het geoptimaliseerde wasveld reduceert het waterverbruik ten opzichte van het eerdere model met tot wel 25%. Daardoor dalen ook de kosten van het energie- en reinigingsmiddelenverbruik, wat de totale bedrijfskosten nog verder verlaagt. En dat met perfecte wasresultaten.

UITRUSTINGSOPTIES / MOGELIJKHEDEN
- Warmterterugwinning 
- Waterbehandeling


Heeft u interesse in dit type machine en wilt u meer informatie of een brochure ontvangen?
Bel gerust naar 06-29036745 of mail naar aleservicebedrijf@gmail.com.


Uiteraard wordt uw aankoop deskundig in bedrijf gesteld door Ale's Servicebedrijf B.V.